miercuri, 20 aprilie 2016

Book Tag: Serial Killers

Am găsit acest book tag pe blogul Panda and books și m-am gândit să-l fac și eu chiar dacă mi s-a părut puțin ciudat...

1. Dr. Harold Fredrick Shipman
 Numește o carte de la care te așteptai la cu totul altceva.
"Adevărul despre fete" de Rebecca James-Când mi-am cumpărat această carte nu aveam habar despre ce este vorba,pur și simplu mi-a plăcut coperta și titlul mi s-a părut interesant,plus că era și la un preț foarte bun.Inițial am crezut că e vorba despre niște "adevăruri despre fete" dar nu e vorba despre asta.Acțiunea cărții este incredibilă,mi-a plăcut foarte mult,este una din cărțile mele preferate.Cartea chiar m-a făcut să plâng,iar eu plâng foarte rar când citesc o carte.Recomand cartea cu mare drag.





2. John Wayne Gacy
O carte care are mulți fani, dar care nu te-a impresionat.
"De vorbă cu Emma" de Vitali Cipileaga-Îmi pare rău să o spun dar cartea aceasta nu mi-a plăcut absolut deloc.E bună numai pentru citate inspiraționale și doar atât. 

                




3.Ted Bundy
 O carte care e criticată, deși are mulți fani.
"Cincizeci de umbre ale lui Grey" de E.L.James-Toată lumea critică această serie dar toată lumea a citit-o sau a vazut filmul.Mie mi-a plăcut seria,filmul nu.







4. Richard Ramirez
Numește o carte aparent banală, dar care ți-sa părut interesantă.
"Cele trei fețe ale lunii" de Sally Gardner-Când am citit această carte am ales-o random din bibliotecă.Inițial cartea mi s-a părut banală dar vă garantez că nu este așa.Recenzia cărții o găsiți AICI.







5. Jeffrey Dahmer
O carte care te sperie și te fascinează în același timp.
Seria "Cântec de ghiață și de foc" de R.R.Martin-Această serie mă sperie prin mărimea ei impresionantă.Primul volum m-a fascinat așa încât să mă facă să-mi doresc să citesc și restul seriei și să urmăresc si serialul,pe care îl ador.



6. Dennis Nilsen
 Numește o carte care seamănă mult cu alta.
Nu-mi vine nimic în minte.Nu am citit cărți care să semene între ele.
Sau dacă stau puțin să mă gândesc cred că,cărțile scrise de John Green seamănă toate între ele...Aceasta este părerea mea.

7.Ian Brady și Myra Hindley
 O carte căreia nu-i vezi sensul.
“Convocarea (Endgame #1)”de James Frey, Nils Johnson-Shelton-Nu am înțeles mai nimic din această carte.După părerea mea este scrisă foarte prost,prea multe personaje,se trece de la perspectiva unui personaj la altul și nu am putut ține pasul(și Cântec de ghiață și de foc are multe personaje dar cartea aceea am înțeles-o).



Vă invit să preluați și voi acest book tag și să-mi lăsați părerea voastră despre alegerile mele într-un comentariu.


3 comentarii:

  1. Hihi, cred că o s-o fac și eu când o să-mi vină idei pentru toate punctele. :D Cât despre răspunsurile tale, pot să spun că nici mie nu mi-a plăcut "De vorbă cu Emma". Adică, citatele mi s-au părut simpatice, dar cam atât.
    Sunt curioasă de cartea "Cele trei fețe ale lunii", am tot văzut-o și pare interesantă. Cât despre John Green, hmm.. Am citit "Căutând-o pe Alaska" și nu mi-a plăcut deloc, dar i-am mai dat o șansă cu "Orașe de hârtie" (asta doar pentru că am primit-o) și trebuie să recunosc că mi-a plăcut, dar n-a fost extraordinară și rămân la părerea că acest autor scoate cărți doar pentru comercializare.
    Pupici, o seară liniștită! *.*

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte fain tag-ul! Îl fac şi eu azi! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit nici una. Seria lui EL James o am dar inca nu am avut timp sa o citesc. Mi as dori Regina Rosie sa o citesc si seria Lux desi genul acesta este strain pentru mine

    RăspundețiȘtergere